I över 50 år har vi arrangerat Stångby Loppis. Som en av våra viktigaste inkomstbringande aktiviteter är det också ett tillfälle då vi samlar våra ideella krafter och drar igång ett riktigt dunderarrangemang. Under året samlar vi in ”loppor”; sådant som är för fint för tippen men som inte platsar i det nya hemmet eller vid en utrensning på vinden. Vi tar emot allt som är helt och rent med öppna armar!

Loppisen äger vanligtvis rum första helgen i maj, och håller sedan ett antal år tillbaka till vid Torngården och församlingsgården i Stångby. Förutom att vara en riktig folkfest, finns det också goda möjligheter att göra fina fynd!

Loppislämnardagar

Vi åker gärna och hämtar om du vill donera lite större prylar eller mängder. Annars finns möjligheten att lämna loppor själv på våra så kallade loppislämnardagar som äger rum tre till fyra gånger per år vid Torngården i Stångby. Vi har normalt två lördagar på våren och en till två på hösten för loppislämnardagar. Håll utkik i våra sociala medier för aktuell datum.

Vi kommer och hämtar

Om du har stora möbler, mycket saker eller kanske ett helt flyttlass, kommer vi gärna och hämtar! Du bokar hämtning via telefon eller SMS på 0735 – 02 08 90 alternativt via mail på stangbyloppis@torn.scout.se.