Hos Spårarna får du lära dig mer om vad scouting innebär, hur man tar hand om sig själv och varandra och ha kul med dina kompisar.

Som spårarscout lär vi oss mycket hela tiden. Det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Spårarscout är du oftast om du går i årskurs 2 eller 3. Även om vissa varit bäverscouter innan är alla väldigt välkomna.

Mötestider

Vi har möten på måndagar mellan 18:30 och 20:00 på Axelgård.

Ledare

Kerstin, Andreas, Edvin och Linnea.

E-post till ledarna sparare@torn.scout.se